Tegelzetbedrijf

Bij Troost Tegelzetters kunt u niet alleen prachtige tegels aanschaffen, ook het zetten nemen wij u graag uit handen. Voor zowel het eenvoudigere plakwerk (op een gladde ondergrond) als het traditionele zetwerk (op grove muren) draaien wij onze hand niet om. Vooral voor dat laatste is echt vakmanschap voor nodig.

Wandtegels

Wandtegels in badkamer, toilet of keuken hoeven allang niet meer saai en wit te zijn. Tegenwoordig zijn er keramische en natuursteen tegels in diverse kleuren, patronen en afwerkingen. Troost Tegelzetters is trotse leverancier van enkele wereldmerken, zoals Mosa, Castelo, Rak en Roca. Daarnaast kunnen wij in principe uit het assortiment van elk tegelmerk bestellen. Onze vakmensen zetten de tegels op professionele wijze strak op de muur. Neem voor meer informatie contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Oostzaan.

Wastafel van Troost Tegelzetters
Badkamer door Troost Tegelzetters
Bad
Tegelwerk Zaanstreek

Vloertegels

Vloertegels van keramiek of natuursteen zijn leverbaar in diverse afmetingen, kleuren, texturen en patronen. Ook hier geldt dat u keuze hebt uit een zeer uitgebreid assortiment. Alle tegelvloeren worden vakkundig voor u gelegd. Troost Tegelzetters legt naast de ‘gebruikelijke tegelvloeren’ ook garage- en terrasvloeren.

Mozaïek

De Romeinen waren er al goed in: mozaïek leggen. Ook nu nog wordt mozaïek veelvuldig toegepast om badkamers en keukens een unieke stijl te geven. Voor het aanbrengen van de mozaïekmatten is een perfect vlakke ondergrond van essentieel belang. Daarom zorgen de professionals van Troost Tegelzetters eerst voor een goede afwerking van de ondergrond.

Mozaïekvloer door Troost Tegelzetters
Wand met keien
Thermen door Troost Tegelzetters
Vloer gelegd door Troost Tegelzetters

Natuursteen op maat

Ook voor natuursteen op maat bent u bij Troost aan het juiste adres. Wij zorgen altijd voor maatwerk. Of het nu gaat om een dorpel, opstapje of trap: wij zorgen ervoor dat de juiste natuursteen elementen worden vervaardigd en geplaatst.

© Copyright 2017 Searchtrends | Privacy | Disclaimer
Tegelwerk Zaanstreek | Mosa tegels