Over Troost Tegelzetters

Door wie?

Tegelhandel en -zetbedrijf Troost Tegelzetters is sinds 1952 een begrip in de Zaanstreek en omstreken. Wat ruim 50 jaar geleden begon op de Zuiddijk in Zaandam wordt sinds 2013 voortgezet op onze nieuwe lokatie in Oostzaan.

Dit familiebedrijf wordt inmiddels geleid door de tweede generatie. Serge en Frank Troost zitten al 25 jaar in het vak en geven leiding aan vijf professioneel opgeleide tegelzetters, elk met een eigen specialisatie. Troost Tegelzetters is VCA-gecertificeerd en lid van branchevereniging BOVATIN. Bovendien leiden wij intern nieuwe tegelzetters op via opleidingsorganisatie Espeq.

S_CO_Mosa Murals_LinesC_9a
S_Solids_6060_07

Voor wie?

Troost Tegelzetters werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voeren wij vastgoedonderhoud uit voor vastgoedmanagers en woningbouwcorporaties.

De meeste van onze klanten bevinden zich in een straal van 80 km rondom Amsterdam, maar in principe zijn wij niet regiogebonden. Tot onze klanten behoren onder meer Dura Vermeer, woningcorporatie Parteon, De Roeck Interiors, ISSOS Interieurbouw, Artis, Painting Bouw, woonstichting de Key en Ymere.

© Copyright 2017 Searchtrends | Privacy | Disclaimer
Tegelwerk Zaanstreek | Mosa tegels