Tegelhandel

De architectenshowroom van Troost staat in Oostzaan. Breng ons vrijblijvend een bezoek, dan voorzien wij u graag van uitgebreid tegeladvies. Onze showroom is uitstekend bereikbaar. Uiteraard kunnen wij de door u gekozen tegels professioneel voor u plaatsen.

Via onze relaties Wout’s Tegelhandel (Transformatorweg 35, Amsterdam) en Intercodam (Amstel 135 1018 EN Amsterdam) hebben wij een aanvullende showroom van 3000 vierkante meter tot onze beschikking. Wilt u deze showroom bezoeken? Stuur een e-mail om een afspraak te maken.

S_TETOC_215_02
S_Solids_pattern_06

Tegelmerken

Troost Tegelzetters is altijd op zoek naar kwaliteitsmaterialen. Niet voor niets heeft ons merkenaanbod een internationaal karakter: wij zoeken overal ter wereld naar de beste merken. In principe kunnen wij alle tegelmerken leveren. Hieronder vindt u enkele van onze meest geliefde merken. Ook voor natuursteen en top design Italiaanse merken zoals Cotto D’este, Refin, Caesar etc., bent u bij ons aan het juiste adres!

Logo van Mosa

Sterdealer van Mosa

Troost Tegelzetters is er trots op sterdealer van Mosa te mogen zijn. Dit betekent dat wij alles uit de portefeuille van dit gerenommeerde Maastrichtse merk mogen leveren. Mosa is fabrikant van hoogwaardige keramische tegels die wereldwijd geliefd zijn. Bezoek de website van Mosa voor meer informatie.

Logo van Castelo

Castelo

De handgemaakte tegels van het Portugese merk Castelo zijn ongekend populair. De Portugezen leerden de techniek voor het maken van deze cementtegels honderden jaren geleden van de Moren. Castelo biedt tegels van de beste kwaliteit, in talloze kleuren en met originele patronen. Niet voor niets luidt de slogan ’t Is Castelo of het is namaak. Kijk voor meer informatie op de website van Castelo.

Logo van Rak Ceramics

RAK Ceramics

De keramische tegels van RAK Ceramics staan wereldwijd bekend om hun superieure kwaliteit. RAK staat voor Ras Al Khaimah, een de Verenigde Arabische Emiraten en de bakermat van de tegelfabrikant. Breng een bezoek aan de website van RAK Ceramics voor meer informatie.

Logo van Roca

Roca

Roca is een Spaans merk, opgericht in de Catalaanse stad Gavà. Roca vervaardigt complete badkamers, maar vooral de eersteklas tegels genieten mondiale waardering. Meer weten? Bezoek de website van Roca.

Logo van Panelwood

PanelWood

Behalve voor keramische tegels kunt u bij ons ook terecht voor de decoratieve wandbekleding van PanelWood. Deze originele wandbekleding is vervaardigd uit echt hout en daarmee een duurzaam natuurproduct. Bezoek de website van PanelWood voor meer informatie.

Foto van ITS-klikvloeren

ITS-klikvloeren

ITS staat voor intelligent tegelsysteem. Bij een ITS-klikvloer worden de tegels los gelegd op een klikbare draagmat. Door de open voegen van deze ‘zwevende’ vloeren kan regenwater goed weglopen. ITS-klikvloeren zijn daarom uitermate geschikt voor toepassing op terrassen en balkons.

© Copyright 2017 Searchtrends | Privacy | Disclaimer
Tegelwerk Zaanstreek | Mosa tegels