Tegelwerk Zaanstreek

Voor het betere tegelwerk in de Zaanstreek rekenen Zaankanters al decennialang op Troost Tegelzetters. Troost is namelijk al sinds 1952 een begrip in de Zaanstreek. Onze vakkundige tegelzetters verzorgen hoogwaardig tegelwerk in de Zaanstreek en ver daarbuiten. Daarbij maken zij gebruik van diverse soorten tegels en technieken.

Zetwerk vs. tegelwerk

Er is een verschil tussen het zogenoemde (plak)tegelwerk en zetwerk. Weinig mensen zijn op de hoogte van dit verschil. Bij (plak)tegelwerk worden de tegels met lijm op een vlakke wand aangebracht. Dit is een redelijk eenvoudig karwei, dat veel aannemers zeggen te kunnen uitvoeren – hoewel er grote verschillen bestaan op het gebied van vakmanschap. Zetwerk is een stuk specialistischer. Van zetwerk is sprake als de wand bijzonder oneffen is en de tegels niet met lijm, maar met specie moeten worden aangebracht. Dat kan niet iedereen. De gediplomeerde en ervaren tegelzetters van Troost draaien echter hun hand niet om voor een grove wand. U schakelt Troost Tegelzetters dus niet alleen in voor het beste tegelwerk in de Zaanstreek en omstreken, maar ook voor uiterst vakkundig zetwerk.

Tegelwerk Zaanstreek: Portugese tegels

Bent u op zoek naar tegelwerk in de Zaanstreek met authentieke Portugese tegels? Als tegelzetbedrijf én tegelhandel is Troost Tegelzetters leverancier van het ongekend populaire merk Castelo. De zogeheten ‘Portugese tegels’ of ‘Portugese cementtegels’ van dit merk worden met de hand gemaakt en zijn voorzien van allerlei bijzondere patronen. Honderden jaren geleden leerden de Portugezen de techniek voor het maken van deze bijzondere en kleurrijke tegels van de Moren. De tegels van Castelo zijn van de beste kwaliteit en verkrijgbaar met talloze kleuren en patronen. Deze kleurrijke tegels geven uw keuken, badkamer of vloer een onmiskenbaar mediterrane uitstraling.

Ook voor tegelwerk in de Zaanstreek met tegels van andere merken bent u bij Troost Tegelzetters aan het juiste adres. Wij verkopen en plaatsen tegels van diverse andere hoogwaardige tegelmerken, waaronder Roca en RAK Ceramics. Bovendien zijn wij sterdealer van Mosa tegels. Meer weten? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Oostzaan.

Tegelwerk Zaanstreek
Tegelwerk Zaanstreek
© Copyright 2017 Searchtrends | Privacy | Disclaimer
Tegelwerk Zaanstreek | Mosa tegels